Известие

Collapse
No announcement yet.

Молба за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
    първа и стартер
    след това си личи колко си добър шофьор
    Да бе?! И утре ще ревне, че му е изпушил стартера, а само ако знаеш къде е натъпкан-жална му майка ако се повреди...
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
      Точно така е! На това му се вика естествен подбор. И 155-ците ще изчезнат скоро време от улиците както 33 и 75 и много други.
      За жалост това си е закономерно и напълно естествено. Казва му се - пенсиониране или по болест, или по старост.
      Мамка му колега тука си адски прав за наше голямо съжаление

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
        днес тотално ми се прецака колата,имах проблем сьс сьединителя (някоя от помпите сдаде багажа).преди потавше и после се оправяше ,сега педала е долу и няма скорости ,колата не може да се движи,губи и спирачна течност.Не знам в коя от 2-те помпи е проблема.Та се чудя какво да правя? казаха ми,че било забранено и тегленето. Направо не знам какво да правя,помагаите колеги.
        Дали и как
        да я добутам до Итал сервиз да я оправят?
        Накарай някой да те дръпне колега. Изключваш от скорост, палиш и си те дърпат до където си искаш. Мен ми се беше случило миналата година и си ме отдърпаха до майстора, смени я и от тогава
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Стига глипости , аз така съм се прибирал около 200 км от софия
          пробвано е и става
          вкарваш на първа и след това всички си влизат , само трябва да се синхронизира с оборотите и да преценява сфетофарите от далече да минава на зелено

естесвеноо че няма да я придвижва в 9 сътринта , късно вечер или кум 5-6 сътринта
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Марияне, толко ли не можеш да намериш гараж с канал около блока ти и да си смениш помпата?

Виж къде джвака. Ако е долната - май не е толко сложно. А сигурен ли си, че е помпа, а не някоя тръбичка/маркуч?

п.п. Не одписвайте 155-ците. Ще възкръснат като феникси от пепелта скоро...

П.п. 2 - моята е вече ЯКО в движение.
            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Да не съм чул италсервиз
              ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
              BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
                Марияне, толко ли не можеш да намериш гараж с канал около блока ти и да си смениш помпата?

Виж къде джвака. Ако е долната - май не е толко сложно. А сигурен ли си, че е помпа, а не някоя тръбичка/маркуч?
                Нищо не съм сигурен ,гараж с канал няма.Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата.
                А най вече знам,че колата ме предаде точно когато имах Истинска нужда от нея и сега давам грешни пари на цигани таксиджии.
                Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 21:58.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Нищо не съм сигурен ,гараж с канал няма.Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата.
                  А най вече знам,че колата ме предаде точно когато имах Истинска нужда от нея и сега давам грешни пари на цигани таксиджии.
                  Бате много добре знаеш,че винаги съм бил на среща!!! Просто сега мойта е още по строшена от твойта затова непредлагам хелп ....... сори

155 2.5 V6
                  Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Мъро, горе главата. Нема се отчайваш! Ще говоря с един авер, който живее в Подуяне и има доста голям гараж. Дори ще удари рамо с ремонта, стига да е в България и да не е заминал пак при жена си и детето си в Италия.

Бих ти разглобил колата на момента, ама ко да прая като си ми на 125 километра дебеш... Инак днес времето ужким ще е топло. Вземи 2 крика, облечи се като за търкалане по земята и виж от де тече. По-нататък ще го мъчим някак.
                    ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                    ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                    Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                    Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

....Няма кой да удари едно рамо.То вече няма кой отверка да ти даде.Никои не помага на другия.Не знам от къде може да е ,само знам,че нямам съединител и течноста се стопи мн бързо. и ме остави на средата на улицата....
                      Май си прав...за съжаление. Има толкова хора от София в тоя форум, пък няма кой да помогне.

Донякъде обаче и ти си си виновен, че си допуснал да се стигне дотук, а не си взел мерки по-рано !
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Да бе?! И утре ще ревне, че му е изпушил стартера, а само ако знаеш къде е натъпкан-жална му майка ако се повреди...
                        мани го голямата риба
                        виждал е той 155 през крив макарон
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                          Май си прав...за съжаление. Има толкова хора от София в тоя форум, пък няма кой да помогне.

Донякъде обаче и ти си си виновен, че си допуснал да се стигне дотук, а не си взел мерки по-рано !
                          прав си колега...затуй сега моята стана паметник пред нас - няма да се кара да няма повече поражения, докато не влезе в сервиза! За съжаление и аз съм за ремонт в момента...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Вехти , дърти баби яги . трошляк.
                            Мястото им е в кремиковци - дано не го затворят, че и там няма да идат. милите.
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

ако не си си оправил колата още - обади са на Краси,той ще ти помогне... щом аз като бях в сф и ми счупиха картера ми помогна,прати ми и пътна помощ и ми ремонтира и колата защо да не помогне и на теб?
                              0896872833
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

Вехти , дърти баби яги . трошляк.
                                Мястото им е в кремиковци - дано не го затворят, че и там няма да идат. милите.
                                По моя въпрос ,колата нес беше приета в 9 сутринта при д-р Итал Сервиз и в 14,30 бях поканен да си я прибера обратно излекувана.Потребителската такса ми излезе 89 лв, и включи :нова долна помпа на съединителя,майсторлък и течност.

Мястото им е единствено и само на ПЪТЯ /и то по висдокоскоростните магистрали да внушават страх и респект в пътната обстановка/.
                                Attached Files
                                Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 19:43.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X